Här på bloggen kan du ta del av mina texter och tankar, om både nu och tidigare.

måndag 27 april 2009

Ord..

Ord som kanske borde kommit för 1 och en halv månad sen.
Det var inte varken första eller sista gången jag behöver gå igenom detta. De senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycke på vad jag verkligen vill, nu när jag är förbi detta eller det har jag varit en tid, men jag har inte hunnit tänka före nu. Allt du sa när vi träffades fick mig att inse att vår tid inte var bortkastad, jag har minnen som är inristade i mitt hjärta och jag vet att jag finns kvar i dit hjärta, kanske föralltid.

Bättre sent än aldrig så tack för tiden vi hade tillsammans, lärde mig väldigt mycke på dom 9 månaderna det var vi, som kommer vara bra i framtiden.

Jag vet vad jag vill men tänker inte ha bråttom, jag vill ha ett seriöst förhållande, det är ju då jag verkligen mår som bäst!
Men tills jag hittat den som känns rätt, tänker jag leva mitt liv!

tisdag 14 april 2009

Gamla Jimmy

Jag har förstått vad du menade att du saknade den "gamla Jimmy", Du menar han jimmy jag var för 9-12 månader sen, han var den roliga och sliriga. Han som inte mådde dåligt, han levde livet. Han jimmy kommer bara fram när han mår bra, nu när mitt liv känns pågång igen känns allt helt underbart! Det jag menade med detta är, skulle du behandlat mig bra så sku den gamla jimmy varit i hela vårt förhållande, det var väl han du älskade?

Jag vill bara säga att det var stor del till värför jag ändrades var att jag inte mådde bra. Även om jag älskade dig, så efter allt kunde jag inte känna mig trygg och var tvungen att ändra på mig, jag blev den mognare jimmy som inte vågade ta samma risker som förut, han blev den ibland den tråkigare mig. Visst det fanns stunder jag kommer minnas, men dom varade så kort innan det var nåt nytt som var problem, så hann aldrig ändra mig tillbaks. Och jag lovar att jag försökte verkligen bli han igen för din skull, men jag fattade dethär idag tackvare mina vänner, och nu tänker jag gå vidare även om jag ibland saknar dig, för minnena som varit och dagarna du visade kärlek till mig. Jag höll dig kvar hos mig för att jag älskade dagarna du verkligen visade kärlek. När du visade kärlek var vårt förhållande super bra, när du inte gjorde dumma saker förstås.. Jag kan jätte gärna bli din vän igen, men då måste du visa att du bryr dig om mig som en vän! För behandlas jag som jag gjort nu så då skippar jag att vi ska vara vänner. Var ärlig mot mig, annars kan jag inte vara din vän iaf. Du väljer?

Du vet sku inte du ringt ikväll/natt så sku jag int ens tänkt tanken ikväll. Även om det var dåligt att du inte ringde sen när du kom hem, så vet du att jag fortfarande bryr mig om dig, speciellt när jag hörde om olyckan, om du märker det själv, så varje gång vi gjort slut så händer det alltid nåt. Om du minns i simhallen osv.Visst jag har känslor kvar men det är inte mycke.
MEN...
Jag sku antagligen stannat kvar o väntat ett bra tag till om det inte vore för det du sa. Så jag bestämde mig! Men det du gjorde var fel och då vet du nog va jag menar, man gör inte som du gjorde efter över 8 månader med nån.